Kdaj se ljubiteljice ličenja najpogosteje odločijo za umetne trepalnice

Ličenje je precej širok pojem. Na eni strani imamo lahko domače vsakodnevno mazanje z ličili, ki ne jemlje preveč časa. Po drugi strani pa se lahko odločimo za profesionalno vrsto. Slednje navadno poteka v kozmetičnem salonu ali na kateri drugi dogovorjeni lokaciji. Razlika pa je predvsem v samem rezultatu. Medtem ko domače ličenje lahko deluje precej naravno, profesionalno lahko povsem spremeni izgled naličene osebe.

Sicer pa lahko tudi v lastni režiji poskrbimo za to, da smo s pomočjo uporabe ličil v hipu videti kar precej drugače. Če na primer uporabimo umetne trepalnice, je razlika na obrazu očitna. Tovrstni dodatek je v zadnjih letih postal izjemno priljubljen. Nekatere dame trepalnice iz umetnih sestavin nosijo vsak dan, spet druge samo ob posebnih priložnostih.

Dodatki k ličenju ob posebnih priložnostih

V resnici se umetne trepke lahko prištevajo k dodatkom za ličenje. Ne gre torej za produkt, ki bi ga mazali na obraz, temveč za nekaj, kar je treba izjemno natančno namestiti na naravne trepalnice. Če takšnega postopka niste vešči, vam lahko vzame kar nekaj časa. Po drugi strani pa se nameščanja umetnih trepalnic lahko kaj hitro privadimo.

Umetne trepalnice poudarijo oči
Umetne trepalnice za vsakodnevno uporabo

Na voljo so različne vrste trepalnic. Nekateri prisegajo tudi na takšne, ki delujejo na magnet. Pri izbiri vam lahko pomaga strokovno podkovano ter izkušeno prodajno osebje. Sami pa morate vedeti, kaj si z umetnimi trepalnicami pravzaprav želite doseči. Je morda to le večji volumen ali pa daljša dolžina trepalnic?

Na katerih dogodkih umetne trepalnice na damah ne bi smele manjkati

Če vrhunskega ličenja niste vajeni oziroma se ne ličite prav pogosto, pa boste verjetno kakšen izdelek na obraz nanesli v času kakšnega večjega dogodka. Ličila dobijo izjemno pomembno vlogo na primer na poroki, valeti ali pa na maturantskem plesu.

Kako namestiti umetne trepalnice

Valeta in ličenje

Valeta predstavlja zaključek osnovnošolskega izobraževanja. Dekleta se v tem času že pričnejo šminkati oziroma uporabljati make up. Za valeto si seveda lahko dovolijo na obraz namestiti tudi umetne trepalnice. S tem pa se morajo najverjetneje strinjati tudi njihovi starši, saj še niso polnoletna.

Maturantski ples in ličenje

Na maturantskem plesu oziroma večeru maturantov lahko opazimo, da so spretno naličena skorajda vsa dekleta. Večina med njimi velik poudarek daje tudi ličenju trepalnic. Da so te videti res veličastne in nekaj posebnega, so umetne trepalnice zagotovo precej velik doprinos.

Similar Posts: