Zakaj so gumijasti tepihi za avto boljša izbira od tekstilnih?

Preproge oziroma tepihi nimajo samo pomembne vloge v naših notranjih prostorih doma ali na vhodu doma, temveč tudi v našem avtu. Če jih ne bi bilo, bi bilo v njem bistveno več umazanije, prav tako bi sčasoma padla vrednost vozila.

Ko izbiramo primerne tepihe za avto, ugotovimo, da je na trgu res veliko izbire. Če bi izkušenega prodajalca v trgovini z opremo za avto vprašali, katere tepihe nam svetuje, bi verjetno med prvimi omenil gumijaste tepihe. Zakaj? Ker nam ravno gumijasti tepihi za avto lahko ponudijo največ prednosti.

Preprosto vzdrževanje avto tepihov iz gume

Gumijaste preproge za avto so že od nekdaj bistveno bolj cenjenje v primerjavi s tekstilnimi. Že res, da so tudi tekstilne avto preproge videti izjemno uporabne in privlačne na pogled, a predvsem v zimskem času se izkaže, da bi bilo v avto veliko bolje namestiti tepih iz gume.

Gumijasti tepihi za avto
Gumijasti tepihi za avto so idealna rešitev za zaščito notranjosti vašega vozila pred umazanijo. Praktični, vzdržljivi in enostavni za čiščenje, nudijo popolno zaščito v vseh vremenskih razmerah.

Medtem ko tekstilni tepihi od vas zahtevajo bistveno več vzdrževanja oziroma zahtevnejše čiščenje, je čiščenje preprog za avto iz gume bistveno enostavnejše. Včasih je dovolj že to, da preprogo iz gume sperete samo z vodo in primerno posušite.

Avto tepihi iz gume po meri

Kakovostni gumijasti tepihi za avto so na voljo v specializiranih prodajalnah z avto opremo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami. Če pa ne najdete primernih dimenzij gumi tepiha za svoje vozilo, je ena od možnosti, da jih naročite kar po meri.

Predstavitev gumi tepihov Gledring v oddaji Volan 1. del

Na voljo so torej tipske gumijaste preproge za avto, ki se bodo vašemu vozilu odlično podale. Navadno imajo takšni tepihi tudi posebne robove, ki še bolj ščitijo avto pred umazanijo in pred morebitnim razlitjem tekočine.

Gumijasta prtljažna korita za avto

In ko že omenjamo, kako priljubljeni so tepihi za avto iz gume, naj vzporedno s tem omenimo še, kako priljubljena so v zadnjem času gumijasta prtljažna korita. Takšen dodatek za avto lahko izvrstno poskrbi za večji red v prtljažnem delu avta, kjer pogosto prevažamo umazane izdelke, ki puščajo tudi vodo.

Predstavitev gumi tepihov Gledring v oddaji Volan 2. del

S pomočjo opreme za avto iz gume – tepihov in prtljažnega korita – bo vaš avtomobil vedno videti kot iz škatlice. Še posebej pa v zimskem času, ko vanj prinašamo še več umazanije. Poleti pa zaščitite avto pred točo, UV žarki in drugimi nevšečnimi vplivi, ki lahko poškodujejo avto, s cerado proti toči.

Similar Posts: