So dolgi lasje prava izbira za vas?

Lepi in negovani dolgi lasje že od nekdaj veljajo za glavni atribut ženstvenosti, a da zasijejo v vsem šarmu in privlačnosti je potrebno kar nekaj truda in pravilne nege. Čakanje, da nam lasje zrastejo, je še najmanj kar lahko storimo in preden se dokončno odločite, da si boste pustile dolge lase, si preberite nekaj razlogov za in proti!

Dolgi lasje ponujajo nešteto možnosti za oblikovanje pričesk, pravzaprav imate lahko z malo truda čisto vsak dan drugačen videz; enkrat visok rep, drugič rahle kodre, poleti si lahko lase spnete v sproščene kite ali pa lase pustite da vam sproščeno padajo na ramena. S konjskim repom z lahkoto prekrijete kak slab dan z lasmi ali pa si na hitro uredite frizuro, tudi če nimate ravno sveže umitih las. Velik plus je tudi to, da se pri frizerju oglasite samo na vsakih nekaj mesecev, kjer bodo poskrbeli za lasne konice.

Po drugi strani pa se morate zavedati, da vam dolgi lasje prinašajo kar nekaj dela, ki ga do sedaj morda niste bile vajene. Uporaba hranilnih mask je obvezna, zlasti na konicah, sicer bodo lasje kmalu izgubili sijaj, vsakodnevno krtačenje je obvezno in s krtačo morate najprej razčesati konice. Se rade barvate in eksperimentirate z barvami? Preden se boste na dolgih laseh lotile drastične spremembe, se morate zavedati, da je regeneracijski čas dosti daljši kot pri kratkih laseh. Gotovo pa mora vsaka ženska vsaj enkrat v življenju preizkusiti dolge lase, če ne drugače pa z lasnimi podaljški!

Similar Posts: