Napihljivi bazeni v različnih dimenzijah in oblikah

Imeti bazen v okolici svojega doma dandanes ni nobena prava posebnost. Vse več domov je namreč opremljenih z ljubkimi bazeni. Nekateri so povsem preprosti, spet druge je bilo potrebno primerno vgraditi. Med bolj priljubljenimi so seveda napihljivi bazeni. Ti se lahko zelo hitro postavijo, prav tako tudi pospravijo.

Na trgu so na voljo najrazličnejši napihljivi bazeni. Navadno pa se jih postavi v bližino svojega doma, seveda na primerno lokacijo, kjer jih dobro lahko doseže tudi sonce. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in oblikami bazenov, ki se pred uporabo napihnejo.

Najbolj preprost napihljiv bazen

Najpreprostejši napihljivi bazeni so namenjeni najmlajšim otrokom. Pri uporabi takšnega izdelka navadno ne uporabljamo vode, temveč v bazen natresemo kroglice oziroma balončke prikupnih barvnih odtenkov.

napihljiv bazen za otroke
V najpreprostejši napihljiv bazen za najmlajše otroke natresemo kroglice oziroma balončke prikupnih barvnih odtenkov.

Ko otrok nekoliko zraste, lahko v manjši napihljiv bazen natočimo primerno ogreto vodo. Pomembno pa je, da smo ves čas prisotni poleg bazenčka, čeprav je voda v njem izjemno nizka.

Večji napihljivi bazeni

Če se ne odločite za vgradni bazen v okolici vašega doma in si vseeno želite takšen pripomoček uporabljati v poletnem času skupaj s svojimi prijatelji, lahko posežete po precej velikem napihljivem bazenu.

Napihljivi bazeni so torej lahko najrazličnejših velikosti pa tudi oblik. Najpogosteje pa lahko srečujete okrogle tovrstne bazene, ki so ljubko potisnjeni z različnimi motivi.

Vzdrževanje vode v napihljivem bazenu

Vsi vemo, kako zahtevno je lahko vzdrževanje bazenske vode, še posebej v montažnih oziroma vgradnih bazenih. Da voda lahko dovolj časa ostane čista, potrebujete številne dodatne pripomočke, ki omogočajo učinkovito čiščenje vode.

Kako pravilno očistiti in shraniti vaš napihljiv bazen?

Po drugi strani pa so napihljivi bazeni za čiščenje precej bolj enostavni. Seveda to velja, če vodo sproti čistite. Tudi za preproste vrste bazenov so na voljo najrazličnejši dodatki, ki pripomorejo k dobremu vzdrževanju.

Cena napihljivega bazena

Bazeni, ki jih morate pred uporabo primerno napihniti, so praviloma cenovno izjemno dostopni. Čisto majhne napihljive bazene lahko na trgu dobite že za samo nekaj evrov.

Tisti večji napihljivi bazeni pa vas seveda stanejo nekaj več denarja, a v primerjavi s kakovostnejšimi montažnimi bazeni so še vedno izjemno poceni. Cene so torej različne, preverite pa jih lahko tudi pri spletnih ponudnikih. Ti vam poleg različnih vrst bazenov ponujajo še druge izdelke, ki jih boste uporabili v bazenu ali v njegovi okolici.

Similar Posts: