Ženske majice kot idealno darilo

Za ženske je izjemno težko kupiti primerno darilo za posebne priložnosti. Za izbiro dobrega darila moramo žensko dobro poznati, prav tako pa moramo poznati tudi vsebino njene hiše. Tej zagati se izognemo z nakupom unikatne in personalizirane ženske majice z unikatnim motivom in darilom. Z majico jo presenetimo, nasmejimo ter ohranimo spomin na njen poseben dogodek.

Smešne ženske majice za okrogli rojstni dan

Za tako poseben dogodek, kot je praznovanje okrogle številke rojstnega dne, izberite prisrčne majice z napisi. V kolikor želite kot skupina ljudi presenetiti slavljenko, izberite za motiv njene majice številko letnice rojstva ali dejansko okroglo številko ter poseben motiv. Nekateri se odločijo kar za sliko njenega nasmejanega obraza. Drugi se odločijo za žensko majico z motivom slavljenca v družbi družine. Za preostanek družbe pa izberite ženske majice s smešnim napisom. Veliko jih izbere oblačilo z napisom kot je zvezde so rojene v mesecu maju ali pač kakem drugem mesecu ali pa na primer ekipa super dive in podobno.

Ženska majica
Za ženske je izjemno težko kupiti primerno darilo za posebne priložnosti.

Nagajiva oblačila za družino

V kolikor želite ponagajati svoji ženi, babici, mami ali sestri, so ženske majice tudi odlična izbira. Nanje lahko odtisnete kakšen poseben citat, ki bo bližnje nasmejal ali pa jih malce razjezil. Na majico tako odtisnite napise, kot so na primer mama je zlata, žena tihotapi lubenice  (v kolikor je žena noseča), pijana sem in podobno. Lahko tudi izberete moško majico, kjer napišete, da verjamete samo v tri stvari in sicer kavo, počitek in televizijo. 

Nova majica za vašo ženo

Letos so popularne kombinacije ženske majice in vaše majice, kjer se napisa dopolnjujeta. Taka darila so posebej primerna za družinske obletnice. Izberete na primer majico, kjer na vaši piše nekaj od vaše žene, na njeni pa nekaj od vas. Izberite bolj lahkotne citate in obvezno dodajte smešno fotografijo ali sliko, ki ste jo našli na spletu. Veliko spletnih trgovin nudi širok nabor že izbranih oblačil za tisk ali pa vam omogoča, da majico popolnoma oblikujete sami.

Zakaj so ženske majice idealno darilo?

Vse ženske majice so idealno darilo za vsako slavljenko, ker so:

  • trajnostno darilo in so primerne tudi za posameznice, ki so okolijsko bolj ozaveščene,
  • idealno kombinirane z različnimi oblačili,
  • smešne, zabavne in zanimive,
  • odlična osnova za dodajanje drugih tematsko povezanih daril,
  • odličen spomin na praznovanje.

Preberite si še naslednji članek: Zanesljiva kozmetika, ki razume ženske

Similar Posts: