S pomočjo avto preproge zaščitite avto pred umazanijo

Slabo in deževno vreme jeseni ter pozimi prinaša tudi veliko umazanije in peska, ki pride v vaše vozilo in ga umaže. Nekatero umazanijo je težko odstraniti tudi z globinskim sesanjem avtomobila. Pomembno je, da namestite avto preproge, ki zaščitijo dno vozila pred umazanijo, vodo in vlago. Zaščitijo ga tudi pred polito tekočino, ki ostane na vaši gumijasti preprogi za avto po meri in se ne razlije po notranjosti vozila.

Nove gumijaste preproge za avto po meri za vaše vozilo

Dandanes lahko prek spleta kupite avto preproge, ki so narejene po meri za vaše vozilo. To pomeni, da se tesno in natančno prilegajo obliki vozila in med vožnjo ne drsijo naprej in nazaj. Drsenje neprilagojenih avto preprog je zelo nevarno med vožnjo.

Avto preproge so enostavne za vzdrževanje in čiščenje
Avto preproge za zaščito pred umazanijo

Zdrs preproge lahko prepreči, da bi voznik med vožnjo do konca pritisnil na zavoro. To pomeni, da bi vozilo nadaljevalo vožnjo in lahko zgrešilo potencialno prometno nesrečo. Kupite torej samo avto preproge, ki so zasnovane, da se tesno in pravilo prilagodijo avtomobilu.

Nadstandardne avto preproge za vsakodnevno vožnjo

Posamezniki, ki avtomobil uporabljajo vsakodnevno, potrebujejo nadstandardne avto preproge z dolgo življenjsko dobo. Kvalitetne gumijaste preproge za avto po meri, se namreč ne obrabijo tako hitro kot tiste, ki jih lahko kupite po zelo nizki ceni.

Nove nadstandardne avto preproge namreč nimajo motečega vonja po zažgani plastiki. Gumijaste avto preproge so brez vonja in prijetne na dotik. Nimajo ostrih ali visokih robov, temveč srednje visoke, ki preprečujejo razlitje tekočine, obenem pa niso moteči med vožnjo.

Gumijaste preproge brez strupenih snovi

Posamezniki z majhnimi otroci ali ljubljenčki želijo imeti gumijaste avto preproge brez strupenih snovi. Tako lahko na avto tepihe odlagajo tudi igrače, osebne stvari ali stvari iz trgovine, brez skrbi za zastrupitev. Otroci lahko tudi bosi stopajo na gumijaste preproge za avto po meri, saj se pri tem ne bodo zbodli. Gumijaste preproge so namreč mehke na dotik in nimajo ostrih ali nevarnih delov. Na dno avtomobila se tesno prilegajo in preprečujejo, da bi otrok padel oziroma zdrsnil.

Preberite si še naslednji članek: Veliko olajšanje potovanja z nosilci za smuči

Kot smo rekli, enostavno je nemogoče predvideti, za kaj vse bomo potrebovali strešne nosilce. Kakšen tovor, kot so na primer smuči, kolesa, čolni in še kaj, kar ne moremo shraniti in peljati v notranjosti vozila.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje gumijastih tepihov

Gumijasti tepihi za avto so enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Večino umazanije je možno odstraniti že s čisto vodo. Preostanek nečistoč pa odstranite s pomočjo posebnega čistila za suho pranje, ki se uporablja brez vode ali visokotlačnega čistilca. Gumijasti tepih samo pošpricate s čistilom in nečistoče obrišete.

Similar Posts: