Izbrala si bom fanta, tistga tavelizga…

Se še spominjate te pesmi? Pred leti je bila pravi hit, ampak na manjših zabavah je pravzaprav še vedno. Govori o punci, ki si bo izbrala velikega fanta, seveda gasilca, kar je pri nas izjemno popularno. Hvala bogu, da je tako, kajti ob vseh naravnih nesrečah, ki nas tako pogosto prizadanejo, so naši volunterski gasilci pravi balzam za praktično bankrotirano državo. Zato jih spoštujmo in jim pomagajmo.A punce, ki imajo rade gasilce ali pa kake druge moške v uniformah, morajo svojim fantom kupiti tudi kakšno darilo. Kakšno darilo za fanta pa bi izbrala, je večno vprašanje, ki tare dekleta tako zelo pogosto.

Lažje je izbrati za fanta, kot za punco

Darilo za fanta (metroshop.si) sploh ni tako težko izbrati. Vem, ker sem tudi sam fant in vem, da tudi moji prijatelji niso zelo izbirčni. Porisana pomaranča ali spominek, ki ga je punca izdelala sama in kaže na njuno ljubezen, na fanta ne naredita velikega vtisa. Hecna darila pridejo bolj v upoštev, a na koncu smo fantje prej praktični, kot kaj drugega. Tako da se pri tem ne sme pozabiti na to, da so fantje večni otroci in z neko kvalitetno igračo, pri nas skorajda ne morete zgrešiti. Je imel vaš fant v otroštvu rad lesene vlakce? Potem mu bodo gotovo všeč tudi sedaj, seveda če ste pripravljeni seči globoko v žep in mu kupiti kak lep, pisan in velik set, ki bo zanimiv in ga bo lahko kombiniral še z drugimi lesenimi vlakci. Te so namreč vse bolj popularni.

Darilo za fanta mora biti všeč njemu

Pa seveda večne Lego kocke, te nikoli ne gredo iz mode in z njimi se ne da zgrešiti. Se vam zdijo trapaste? Kaj potem! Njemu se ne zdijo in jih bo vesel. Jih ima že na tone? Nič hudega, le pazite, da mu kupite takšne, kot jih še nima. Tudi kakšna steklenica vina ali posebnega piva zna biti lepo darilo, pa seveda oprema za računalnik ali pa kakšna druga tehnična oprema. Morda igra Pokemone in potrebuje dober polnilec (power bank), da bo lahko igral dlje, morda potrebuje dobre slušalke za računalnik (pa še vas ne bo motil v istem prostoru) ali pa novo grafično kartico. Možnosti pri fantih je zares veliko, samo naj nikar darilo ne bo romantično, spomin ali kaj podobnega.

To res ne pride v poštev. Darila za fanta so torej enostavna in takšna, kot bodo všeč njemu, zato nikar ne razmišljajte skozi svoj pogled. Če nimate idej, poklikajte po spletu, kjer boste našli veliko daril za fante, lahko pa greste tudi po trgovinah, samo nikar ne vzemite s seboj tašče, mame ali prijateljice, ampak nujno prijatelja. Ta bo vedel najbolje.

Obletnica se lahko navezuje na rojstni dan ali pa kaj drugega. Darila za obletnico so izvrsten način, kako presenetiti tistega, ki praznuje. Preberi več …

Similar Posts: