Thermoslim je zagotovljena optimalna osebna teža ter izklesana postava

 

Thermoslim je zagotovljena optimalna osebna teža ter izklesana postava.

Uporabniku thermoslim zmanjševanje teže omogoča na zelo domiseln in učinkovit način. Vadbe poteka v pogojih, ki pospešujejo kurjenje odvečnih kalorij. Dokazano je, da thermoslim lahko porabi v manj kot pol ure do tisoč petsto kalorij. To je tri do štirikrat več, kolikor bi znašala poraba kalorij pri običajni telesni vadbi. Z drugo besedo : thermoslim omogoča uporabniku, da v mesecu dni lahko obleče za konfekcijsko številko manjša oblačila. Učinek pa si lahko predstavljamo predvsem preko znanega občutka oblačenja pozabljenega oblačila iz preteklosti. To so velikokrat svečana oblačila, ki jih oblečemo ob izjemnih priložnostih. Zato takšna oblačila čista in zlikana večji del leta preživijo v garderobni omari, ko jih želimo obleči pa nastopijo znane težave. Največ težav nam povzroča območje pasu, obleka se je po našem prepričanju skrčila in pomanjšala. Vzrok je seveda postava, ki je pridobila nekaj odvečnih kilogramov.

V zimskih mesecih je največ priložnosti za pridobivanje odvečnih kilogramov, hkrati pa naše pregrehe v prehrani brez težav skrijemo pod več slojev oblačil oziroma pod ohlapna oblačila. Za dober začetek leta je thermoslim več kot idealna priložnost, saj bosta pomlad in poletje praktično v hipu vsakdanjik. Človeško telo je poleg tega kompleksen organizem, ki potrebuje za prilagoditev čas. Zato thermoslim velja planirati ustrezno prej, če želimo imeti dobre rezultate. Znano je, da se človeško telo na spremembe zelo različno prilagaja po posameznih organih. Nekateri organi se lahko na thermoslim spremembe hitreje prilagodijo, kot drugi organi. Zato je koristno thermoslim terapijo čim prej izkoristiti, ker lahko po potrebi damo svojemu telesu več časa za ustrezno prilagoditev. Terapija je za mnoge začetek povsem novega življenjskega sloga, ki ga zaznamujejo predvsem spremembe v vsakdanjiku.

Manjša telesna teža ter povečana kondicijska sposobnost preko thermoslim terapije mnoge motivirajo do te mere, da preprosto ne morejo biti neaktivni in pasivni.

 

Similar Posts: