Čudoviti kozarci za belo vino Leonardo

Marsikdo o kozarcih za vino razmišlja le takrat, ko izbira kakšno darilo, v resnici pa so lepi kozarci nekaj, kar v nobenem gospodinjstvu nikoli ne sme manjkati oziroma česar ni prav nikoli preveč. Krhko in nežno steklo čašice kozarca za vino mora stabilno in lepo zaobjeti opojno kapljico, pecelj kozarca za belo vino pa mora biti dovolj dolg, da z roko ne segrevamo pijače po nepotrebnem ter mora hkrati nuditi roki tudi zelo dober oprijem, da kozarec slučajno ne zdrsne iz rok. To so standardne zahteve, ki jih mora izpolnjevati prav vsak kozarec za belo vino, kljub temu pa se kozarci med seboj razlikujejo še v marsikateri drugi lastnosti.

Naj vam predstavimo čudovite vinske kozarce v naši ponudi oziroma kozarce za belo vino Leonardo, ki vas bodo gotovo navdušili. Dekorativen vzorec na krhkem steklu bo očaral tiste, ki se navdušujejo nad ekstravaganco kot tudi romantične zanesenjake ter prefinjene ljudi, ki imajo radi, da so tudi vsakdanje in najbolj običajne stvari nekaj posebnega na izgled. Prav dekorativni detajli ali inovativna oblika so tisto, kar običajen kozarec za vino spremeni v poseben kos opreme za dom ter zaradi česar bomo nanj zelo pazili, da ga ne bi slučajno razbili, odškrtnili ali kako drugače poškodovali.

kozarec_za_belo_vino_chateau

Takšni, malo posebni kozarci za belo vino Leonardo so tudi zelo lepo darilo, tako za moške kot za ženske, družine, sodelavca, ki odhaja v pokoj, ali za koga drugega in za kakšno drugo priložnost. Zaradi trpežnega stekla in potiska jih boste brez skrbi lahko prali tudi v pralnem stroju, kar se jim ne bo prav nič poznalo, saj bodo ostali bleščeči in čudoviti še veliko let oziroma vsaj do takrat, dokler se jih ne boste naveličali. Ta trenutek pa zagotovo še dolgo časa ne bo prišel, zato so kozarci  Leonardo tisti kos v naši ponudbi, ki naj postane tudi del vašega doma!

Similar Posts: