Prednosti uporabe kartuš Canon

Originalne kartuše Canon

To so kartuše, ki jih je naredil proizvajalec tiskalnika. So izvrstne kvalitete in imajo najboljšo kompatibilnost z našo napravo. Ker so to originalni proizvod, nosijo tudi dražjo ceno. Lahko pa smo vedno prepričani, da bomo imeli z originalnimi kartušami za tiskalnike tudi najdaljšo garancijo. Tako bomo uživali prednosti, kot so:

  • Najdaljša garancijska doba
  • Popolna kompatibilnost z našim tiskalnikom
  • Najvišja kvaliteta barve

Kompatibilne kartuše Canon

Direktna alternativna izbira originalnim kartušam za tiskalnik Canon so kompatibilne. Te so narejene s strani različnih proizvajalcev, ki želijo ponuditi kartuše po veliko nižji ceni ter z boljšimi karakteristikami. So kompatibilne z našim tiskalnikom, vendar imajo velikokrat omejeno garancijo. Velika prednost pa je ta, da imajo dostikrat večjo kapaciteto ter jih je možno ponovno napolniti. Res pa je, da nimajo vedno enako kvalitetne barve, kot originalne izvedbe. Tako so njihove prednosti:

  • Veliko bolj ugoden nakup
  • Možnost ponovne napolnitve ter večja kapaciteta barve
  • Kompatibilnost z našo napravo

Reciklirane kartuše Canon

So odlična izbira za vse uporabnike, saj so narejene iz zavrženih originalnih kartuš za tiskalnike Canon. Različni proizvajalci pregledajo samo ohišje kartuš, ter zamenjajo poškodovane dele. Barva pa je izvrstne kakovosti, saj je enako podobna originalni izvedbi. Take kartuše so veliko cenejše, kot če bi kupili originalne, obenem pa imajo izvrstno kvaliteto izrisa slike, dokumentov ipd.

Tiskalniki Canon so zelo napredni

Dandanes so tiskalniki Canon izredno popularni za uporabo v mnogih poslovnih okoljih, kot tudi mnogih domovih. Temu je večinoma zaradi same kvalitete izdelave, kot tudi naprednih tehnologijah, ki jih vsebujejo. Prikrojeni gonilniki za tiskalnike Canon omogočajo izredno podroben izris barv, kot tudi funkcionalne aplikacije na vseh računalniških napravah. Tako lahko natisnemo celotne spletne strani preko posebnega vmesnika z enim klikom, uporabljamo Wi-Fi povezljivost ipd. Poleg tega pa podjetje večino svojih proizvodov reciklira s čemer se ohranja okolje in cene novih naprav ostajajo nizke.

Similar Posts: