Poslovni rabljeni prenosniki – zagotovljena kakovost in daljša življenjska doba

Velikokrat se ljudje ob nakupu rabljene računalniške opreme nepotrebno bojijo, da gre za slabo kakovostno opremo. Vendar pa je pri poslovnih rabljenih, tehnično obnovljenih ali refurbished prenosnikih kakovost zagotovljena, saj imajo podobne lastnosti kot novi. Ti računalniki imajo nadpovprečno kakovostne in medsebojno usklajene komponente, zaradi katerih delujejo dlje, tišje in brez napak, čeprav so običajno stari od 1 do 3 leta. Pravzaprav imajo poslovni računalniki trikrat daljšo življenjsko dobo kot potrošniške različice in delujejo veliko bolj stabilno.

Prednosti nakupa tehnično obnovljenih računalnikov

Tehnično obnovljeni računalniki imajo serijsko 12-mesečno garancijo, ki jo je mogoče podaljšati na 24 mesecev. Poleg tega so pri nakupu teh računalnikov že nameščeni operacijski sistemi, zato ni potrebe po dodatnem nakupu in prihranite lahko do 120 €. Sestavne komponente poslovnih računalnikov so tipske in vedno na zalogi, zato so možne nadgradnje. Nakup rabljenega računalnika je tudi okolju prijaznejši, saj spodbuja odgovorno rabo in zmanjšuje količino odpadkov. Pri nakupu računalniške opreme je na voljo tudi hitro odziven in cenovno ugoden servis, ki lahko večino napak odpravi v samo 48 urah.

Kupite obnovljen računalnik in prihranite.

Garancija, dolga življenjska doba in nadgradljivost

Poleg tega imajo tehnično obnovljeni računalniki garancijo in so natančno pregledani ter popravljeni po potrebi. Morebitne manjše lepotne napake niso pomembne, saj brezhibno delujejo najmanj 4-6 let in pogosto še dlje. Če računalnik postane počasen, ga pogosto ni treba zamenjati, temveč le nadgraditi operacijski sistem, saj za delovanje potrebuje vedno več prostora. Baterije za prenosnike imajo garancijo 12 mesecev in zagotavljajo najmanj 2,5-urno delovanje v prenosnikih, kar pomeni, da se ni treba bati, da se baterija hitro izprazni med običajno uporabo.

Rabljeni prenosni računalniki so bili v rabi izključno pri tujih podjetjih, zato je tipkovnica lahko v angleščini, nemščini ali drugem jeziku. Če slovenska tipkovnica ni na voljo, pa lahko uporabnik brezplačno prejme slovenske nalepke.

Pri obnovi tehnično rabljenih prenosnikov se upoštevajo strogi higienski standardi, zato so njihove zunanje in notranje površine temeljito očiščene. Tako se zveča učinkovitost hlajenja sistema ventilatorja in prenosnik ne pregrevanje, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Pri tem se uporabljajo profesionalna čistila, ki varujejo površine, tudi razkužila, pene in različna dezinfekcijska sredstva. Ker delajo z vso skrbnostjo, je njihovo delo natančnp in temeljito.

Similar Posts: