Zaščitimo svoj pametni telefon z etuijem

Dandanes lahko izbiramo med različnimi proizvajalci mobilnih telefonov. Vsak izmed teh proizvajalcev pa ponuja veliko število mobijev po različnih cenah. Tako si lahko izberemo osnovni model, ki bo služil samo za opravljanje klicev, ali pa kaj boljšega. V vsakem primeru pa je nakup mobilca še vedno zelo velika investicija, ki je dobro, če jo zavarujemo. To pa nam nudi etui za mobi, ki zaščiti našo napravo pred mnogimi nevarnostmi. Tako pa bomo tudi ohranili vrednost naše pametne naprave za primer, če se jo bomo kdaj odločili prodati.

Večja estetska privlačnost našega telefona

Pametni telefoni so velikokrat dokaj dolgočasni na izgled. Večina ima aluminijasto ali plastično ohišje, ki je enojne barve, ter je brez vzorcev ali zanimivih oblik. Etuiji za mobi pa so na voljo v veliko različnih oblikah, barvah in dizajnih. Z njimi lahko poosebimo naš mobi in mu tako dodamo kanček osebnosti. Poleg tega pa ga bomo tako tudi lažje prepoznali v gruči mobijev naših prijateljev in družinskih članov.

Zavarujemo ohišje in zaslon pametnega telefona

Kljub vedno bolj napredni tehnologiji, ki jo vsebujejo pametni telefoni, so še vedno občutljivi na razne udarce. Tako hitro nehote opraskamo ali poškodujemo ohišje. Enako pa je možno, da se ob manjših udarcih naredijo razpoke na zaslonu. Vse to pa močno zmanjša vrednost našega mobilca ali ga naredi neuporabnega.

Glavna naloga, ki jo ima etui za mobitel, pa je varovanje ohišja in zaslona naše mobilne naprave. Večina etuijev ima silikonsko zaščito ohišja s trdimi stranicami. Tako je skoraj nemogoče, da bi poškodovali našo napravo pri vsakodnevni uporabi.

Večja odpornost na vročino in prah

Mobiji vsebujejo veliko občutljive elektronike, ki jo lahko vročina, vlaga in prah hitro poškodujeta. Poleg tega pa lahko razpoke na zaslonu in v ohišju dovolijo, da se prične znotraj telefona nabirati umazanija. Tako pride do kemične reakcije z imenom elektroliza, kar povzroči, da pametni telefon nepričakovano preneha delovati. Etui pa prepreči poškodbe mobija, kot tudi umazaniji, da bi prišla med njegove notranje komponente. Enako pa varuje našo napravo, če jo položimo na bolj vročo podlago, kot je razgreta miza, kamen ipd. S tem pa zaščiti ohišje in notranje komponente pred poškodbami, ki jih lahko povzroči prevelika vročina.

Etui za telefon
Mobiji vsebujejo veliko občutljive elektronike, ki jo lahko vročina, vlaga in prah hitro poškodujeta.

Boljši oprijem mobitela med opravljanjem klica

Eden izmed najbolj pogostih vzrokov za poškodovan mobi je ponesrečen padec. Novejši mobiji imajo gladko ohišje narejeno iz aluminija in drugih materialov, ki hitro postane drseče. Etui za mobi pa nam doda veliko oprijema, tako da ga ne bomo mogli nehote izpustit iz rok. Seveda pa je tudi res, da če se nam to vseeno zgodi, bo etui prevzel ves udarec nase in zavaroval naš mobi.

Na spletni strani www.gizzmo.si lahko zasledimo ovitke, etuije, popsockete, bluetooth zvočnike in mnogo drugih koristnih dodatkov za naš pametni telefon. Poleg tega pa lahko na strani koristimo vrhunski servis, ki nam hitro in učinkovito usposobi okvarjeno mobilno napravo.

Similar Posts: