Kupi reklamnih oglasov v mojem nabiralniku

Reklamni oglasi se mi vsakodnevno nabirajo v nabiralniku. Sploh sedaj pred decembrskimi prazniki, ko je treba vse obdarovati. Moj nabiralnik je poln pošte, reklame za oblačila, reklame za hrano (brez reklam verjetno res ne bi jedli), reklame za pralne praške, reklame za belo tehniko in vso računalniško opremo. V redu, priznam, reklame čez celo leto pridno mečem v koš za recikliranje papirja, a v decembru ni tako. Pogledam predvsem zato, da dobim kakšno idejo kaj kupiti za obdarovanja domačim. Letos so mi v oči padli tablični računalniki. Ko sem jih zagledala, sem takoj pomislila na svoje starše. Letos se bosta oba upokojila in želita si potovati. A hkrati želita z nami ostati vedno v stikih. To lahko najlažje naredita s tabličnim računalnikom.

Dobra izbira za skupno obdarovanje

To bi bila res dobra izbira in odločitev. Običajno si ne kupujemo tako dragih daril, zato sem poklicala še oba svoja brata. Pogovorili smo se o moji ideji in tablični računalniki so bili vsem odlična ideja. Starejši brat je v poklicnih računalniških vodah, zato se je sam ponudil, da bo pobrskal za dobrim in ugodnim tabličnim računalnikom. Tablični računalniki so zelo napredovali v zadnjih letih, karakteristike so čisto drugačne, kot takrat ko sem jaz kupovala svojo prvo tablico. Dogovorili smo se, da bomo iskali nekje okrog 300 evrov vredne tablične računalnike.

 

Nakup opravljen preko spleta

Tablični računalniki so odlična izbira za nakup preko spleta. Tudi tokrat smo se tako odločili, saj smo kar nekaj časa spremljali akcije in popuste. Prišel je čas božičnih obdarovanj. Oče in mama sta bila zelo zadovoljna z darilom. Rekla sta, da sta tudi sama že razmišljala o nakupu tablice, a se za to še nista odločila. Zraven smo jim za hec ponudili še nekaj urni tečaj za lažjo uporabo, ki sta ga z veseljem sprejela. Čez približno pol leta pa sta se nam vsakodnevno javljala po Skypu iz Šrilanke, čez kakšno leto pa še iz Združenih držav Amerike. Tablični računalnik je bila izvrstna izbira za mlada upokojenca, ki sta postala popotnika.

Similar Posts: