Troy Bilt Storm 2460 ohranja tradicijo enih najboljših snežnih frez na trgu

Troy-Bilt Storm 2460 MY 60cm – najboljša izbira

60cm Storm 2460 ohranja tradicijo enih najboljših snežnih frez na trgu. Če živite v hiši dovozom za 2 avtomobila in dobite meter in pol snega na leto, je ta freza odlična izbira. Z lahkoto se lahko spoprime z 30 centimetri, vendar lahko očisti tudi 60 centimetrske kupe. Visoka sprednja stran pomeni tudi, da lahko očisti velike kupe snega, ki vam jih je prinesel snežni plug. To snežno frezo vam toplo priporočam, če imate dovoz za dva avtomobila, dolg približno 24 metrov, in zapade povprečno 60 centimetrov ali manj snega na leto.

Zasnovan je za delo na gramozu, travnatih površinah, betonu in asfaltu. Motor s prostornino 208cc je prave velikosti za to snežno frezo. Brezzračne pnevmatike so resnično pomembne. Dajo vam oprijem, ki je primerljiv z X-Trac 38cm pnevmatikami, vendar jih je zaradi dizajna gum zelo enostavno obračati.

Prav tako ima drsnike, tako da ne bo opraskala vaših dovozov in dvorišč. Nenazadnje, dolga izmetna cev odvrže sneg na želeno mesti in nadzor hitrosti je hiter in zelo enostaven za uporabo. Troy Bild Storm 2410 nima sistema za lahko obračanje, vendar je dovolj lahek. Zaradi brezzračnih pnevmatik pa je zelo enostaven za uporabo za večino ljudi. Da, na trgu je veliko večjih in dražjih snežnih frez, če pa želite samo uporabno dvostopenjsko frezo, da očistite vaš »tipičen« dovoz, je to ena najboljših izbir. Če morate imeti najcenejšo dvostopenjsko snežno frezo na trgu, bo ta prava izbira.

Troy-Bilt Storm 2410

 

Similar Posts: