Klorela pospeši razstrupljevanje in razmaščevanje telesa

Ste prenapihnjeni? Imate občutek, da vse kar pojeste, ostane v vašem telesu? Ste pridobili težo in celulit? Se težje koncentrirate in izgubljate fokus? Imate oslabljen imunski sistem in ste nenehno prehlajeni? Ste pridobili novo alergijo? Ste slabokrvni? Imate mastno kožo in lase, a obenem krhke in lomljive nohte? Vse to se da odpraviti s prehranskim dopolnilom klorela iz zelenih alg.

Klorela vpliva na vse dele vašega telesa

Klorela (https://www.super-obrok.si/superzivila/superhrana/bio-chlorella-klorela-prah-125g) pospešuje krvno obtok, izboljšuje delovanje jeter, srca in ledvic. Pripomore tudi k produkciji rdečih krvničk in višji stopnji kisika v telesu. Upočasnjuje učinke stresorjev na naše telo, saj stimulira tkivo in preprečuje nastanek mastne kože, aken, celulita ali maščobnih oblog. Uporablja se tudi kot stimulans proti utrujenosti, infekcijam, bolečinam v sklepih, srčno žilnim boleznim, debelosti, glavobolu, alergijam, povišanem tlaku in holesterolu in podobno. Je vsestranska, učinkovita in poceni rešitev za vse vaše tegobe.

Visoka vsebnost vitaminov in mineralov

Klorela je bogat vir vitaminov, mineralov, esencialnih maščob, klorofila in rastlinskih beljakovin. Vsebuje vitamin B12, ki je namenjen izboljšanju krvne slike in povečanju števila rdečih krvničk. Pripomore tudi k izboljšanju živčnega sistema, boljši presnovi in stabilizaciji imunskega sistema. Poleg tega vsebuje tudi železo, ki prav tako izboljšuje nastanek rdečih krvničk in hemoglobina. Vsebuje tudi zdrave rastlinske beljakovine, ki naše telo ne obtežujejo tako kot živalske. Zdrave beljakovine pripomorejo k hitrejši gradnji mišic, močnejšim kostem in k odpravi bolečin v sklepih.

Dietarna funkcija

Uživanje klorela alg preprečuje nabiranje maščobe v telesu. Primerna je tudi za posameznike, ki hujšajo in se držijo diete. Med hujšanjem alge vašega telesa ne izčrpavajo, temveč ga hranijo in nadomeščajo hranilne sestavine,ki jih potrebujete za normalno delovanje telesa. Kombinacija zdrave prehrane, klorele in redne telesne aktivnosti v kratkem času prinese odlične rezultate. Dnevno uživajte vsaj 10 g alg, ki jih lahko jemljete v obliki tablet ali praška, ki ga dodate v sok, kosmiče ali mlečne napitke.

Izgorelost je bila sprva opisana v povezavi s poklici, kjer zaposleni dela z ljudmi, kasneje pa tudi v povezavi z ostalimi poklici in tudi ostalimi (s službo nepovezanimi) področji posameznikovega življenja. Preberite več …

Similar Posts: