Savna na sodoben način je infrardeča savna

Savna na sodoben način

Infrardeča savna je primer izboljšanja tradicionalno dobrega z uporabo sodobnega. Njene prednosti so enostavna uporaba , učinkovitost in udobje. Delovanje je podobno vplivanju sončnih žarkov na človeško telo, pri tem se uporablja infrardečo energijo. Infrardeča savna je učinkovita, ker prodre nekaj centimetrov pod površje kože v kratkem času. Pri klasičnih savnah je za enak učinek potrebno v savni preživet več časa, to pa je lahko negativno za nekatere slabotne osebe. Zato je infrardeča savna primerna tudi za osebe, ki imajo kardiovaskularne težave. Učinkovitost v kratkem času omogoča, da je takšna savna lahko koristna tudi za ogrevanje športnikov in rekreativcev pred vadbo.

Pomen ogrevanja pred vadbo najbolje pozna tisti ki se je že srečal s težavami zaradi neogretega človeškega telesa. Te težave se potrjujejo z začetnimi bolečinami, ki čez čas minejo. Takšno izkušnjo imajo športniki in rekreativci z različnimi športi. Infrardeča savna deluje pri temperaturi od štirideset do šestdeset stopinj Celzija, vlažnost zraka pa je največ petinštirideset odstotna. Ugodno vpliva na vitalnost, upočasnjuje staranje, poskrbi za psihično in fizično sproščanje, hitreje regenerira mišice in sklepe, pospeši kroženje krvi ter s tem oskrbo organov, zmanjšuje utrujenost ter poskrbi za prožnost kože. V termah Zreče sta na voljo dve infrardeči savni, sodita v sklop ponudbe zdravje in wellnes. Infrardeča savna se lahko združuje z različnimi drugimi ponudbami zdravje in wellness, na voljo so tako tradicionalni, kot sezonski in drug posebni programi. V zimskem času je to zimski program v savna vasi, možno pa je koristiti tudi smučišče Rogla in številne druge zimske ponudbe. Posebnost ponudbe so tudi termalna voda, pohorska šota in vulkansko blato. Za strokovnejši pristop lahko poskrbi ekipa strokovnjakov, wellness pa lahko poskrbi za številne tehnike orientalskih, energijskih in drugih masaž.

Savna je priložnost za splošno ali specifično izboljšanje zdravstvenega stanja ter dobrega počutja.

Dodatne informacije na voljo tu.

Implantati kot učinkoviti protetični nadomestki za lep nasmeh. Manjkajoče zobe lahko nadomestimo na več načinov: z zobnimi mostički, z delnimi protezami in z implantati. Preberi več …

Similar Posts: