Kako se na naraven način znebiti trebuha?

Kako se lahko na naraven način brez izdelkov za zmanjšanje telesne teže znebite trebuha?

Če se sprašujete, kako se znebiti maščobe okoli trebuha pred novim letom, pred poletjem ali si preprosto oblikovati postavo, potem ste na pravem mestu. S kombinacijo pravilne prehrane in določenih vaj lahko izgubite odvečne kilograme in zmanjšate obseg pasu za nekaj centimetrov.

Vadba, tablete ali diete? Katero obliko hujšanja izbrati, da bi se znebili trebuha? Čeprav se morda sliši neverjetno, lahko trebuh izgubite z ustrezno prehrano. Poglejte, kako.

Hrana in pijača preverjeno topita maščobo okoli trebuha

Znana po svojih hranilnih vrednostih, so ta živila izredno učinkovita, ko gre za topljenje maščobnih oblog okoli trebuha. Če želite izgubiti odvečne centimetre okoli pasu, morate v prehranjevalni načrt vključiti naslednja živila:

  • vroča čokolada,
  • pečen krompir,
  • buča,
  • pečeno korenje,
  • ovseni kosmiči,
  • zelje,
  • kava,
  • piščančja juha z rezanci,
  • rdeče vino.

Če se sprašujete, kako izgubiti trebuh z vročo čokolado, se odgovor nahaja tukaj. Kakav iz čokolade je bogat z antioksidanti, ki zmanjšujejo raven kortizola. Ta stresni hormon povzroča kopičenje maščobnih oblog okoli pasu.

Na drugi strani pa krompir vsebuje alicin, ki pomaga zmanjšati obseg pasu. Enako snov vsebuje tudi česen, zato lahko ti dve sestavini brez skrbi kombinirate.

Buča je polna antioksidantov in je bogata z vlakninami, ki pospešujejo metabolizem. Prav tako je nizko kalorična: 200 gramov buče ima samo 46 kalorij.

O lastnostih korenja ni treba izgubljati veliko besede. Je bogat z vodo in vlakninami, zaradi česar boste hitro siti. Korenje, pečeno pri 40 stopinjah, ima trikrat več antioksidantov kot sveže. Ena porcija ovsenih kosmičev vsebuje veliko vlaknin in beljakovin, ki vas nasitijo za dlje časa.

Zelje je bogato z vlakninami in vitamini A in K, ki krepijo odpornost in metabolizem. Pomaga telesu, da iz ogljikovih hidratov absorbira manj kalorij.

Kava spodbuja metabolizem in zmanjša raven sladkorja v krvi ter preprečuje kopičenje maščobnih oblog. Kozarec kave pred vadbo vam pomaga zvišati raven energije. Ljudje, ki redno jedo piščančjo juho z rezanci, zaužijejo manj hrane. Juha hitro nasiti, hkrati pa je polna beljakovin, vitaminov in vlaknin, ki pospešujejo metabolizem.

In zakaj rdeče vino? Ker je Izjemno močno orožje v boju z odvečnimi kilogrami. Bogat je z antioksidanti in vsebuje snov resveratrol, ki je uspešen pri razbijanju maščob. Verjetno ste mislili, da bo topljenje maščobnih oblog okoli trebuha brez okusa. Ko se boste naslednjič vprašali, kako se znebiti trebuha, se spomnite teh okusnih živil.

Kako se znebiti trebuha s pomočjo telovadbe?

Potem ko ste uredili prehrano, lahko v dnevno rutino dodate še določeno količino telesne dejavnosti, da čim prej izgubite trebuh.

Z zmernim in lahkotnim treningom lahko dosežete pomembne rezultate. Najbolj priporočljiva je kardio vadba. Lahko jo izvajate kadar koli v dnevu in ni potrebno, da je to vsak dan. Dovolj je že 3 – 4 krat na teden. Kardio vadbo kombinirajte z utežmi, da dosežete maksimalne rezultate.

Vaje lahko izvajate v telovadnici, če pa ne želite trošiti denarja za mesečno naročnino, lahko lahkoten trening opravite doma ali v parku. Večina mest že ima posebej urejene parke, v katerih lahko državljani trenirajo popolnoma brezplačno.

S telesno aktivnostjo ne boste izgubili le trebuh, ampak boste oblikovali tudi celotno telo.

UN dieta že vrsto let zavzema vodilno mesto, kadar govorimo o hitrem hujšanju. Gre za dieto, ki je koncipirana po živilih, ki jih lahko konzumirate določen dan. Preberi več …

Similar Posts: