Contrakel

Sodobna medicina lahko pozdravi praktično vse poškodbe in rane ter večino bolezni. Pogosto nam za zdravljenje niti ni treba obiskati bolnišnice, temveč dobimo vse potrebno kar v lekarni, uporaba zdravil pa je preprosta in varna. A zdravljenje kljub napredku medicine nima le pozitivnih posledic, saj vedno ostanejo tudi kakšni bolj ali manj vidni znaki posegov. Krpanje ran, opeklin in podobnih poškodb je učinkovito, a za seboj pusti viden opomnik – brazgotine, ki so pogosto neželene le iz estetskih razlogov, včasih pa so zelo moteče ali celo nevarne. Za takšne in drugačne brazgotine pa poskrbi krema Contrakel, ki blaži vidne posledice poškodb in operacij.

Za brazgotine seveda lahko poskrbi tudi kozmetična operacija, ki pa je draga in nerodna, v večini primerov pa odvečna. V nasprotju s takšnimi posegi pa je Contrakel povsem neinvazivna rešitev, ki je lahko prav tako učinkovita, predvsem pa se lahko pohvali z nekaterimi drugimi prednostmi, katerih pri operaciji ne najdemo. Najprej ugotovimo, da je krema Contrakel primerna za praktično vse brazgotine, opekline in podobne poškodbe, ne glede na to, kako majhne ali velike so. Tako lahko poskrbimo tudi za tiste brazgotine, ki so premajhne in ne dovolj moteče, da bi jih morali odstraniti z operacijo. K temu, da je krema veliko boljša izbira pri takšnih brazgotinah, gotovo veliko pripomore tudi cena, ki je seveda neprimerljivo ugodnejša od tiste, ki bi jo morali odšteti za lepotno operacijo.

Krema Contrakel deluje na brazgotine tako, da jih omehča in zgladi, s tem pa poškodovano kožo naredi prijetnejšo in manj opazno. Učinkovine v kremi v kombinaciji z redno masažo tako odpravijo vidne sledi takšnih in drugačnih posegov, lahko pa kremo uporabimo tudi za preprečitev nastanka brazgotin. Contrakel na poškodovano kožo nanesemo nekajkrat na dan z desetminutno masažo, krema pa je primerna tudi za otroke in osebe z občutljivo kožo.

Similar Posts: