Zlate in srebrne verižice ne gredo nikoli iz mode

Čeprav se nakit danes menja veliko hitreje kot nekoč,  je vseeno priporočljivo, da imamo v svojem predalu nekaj klasičnih kosov, ki ne gredo nikoli iz mode, hkrati pa je to tudi oblika finančne naložbe, predvsem če imamo zlate verižice, prstane, uhane. Srebro je tudi večno trendovsko in elegantno, vendar ni tako donosno kot zlato, komplet biserne ogrlice in uhanov pa je tudi nekaj, kar ne gre nikoli iz mode. Pravi biseri so izjemno dragi in si jih lahko le redko kdo  privošči, za kar si mnogi raje omislijo gojene sladkovodne bisere; ti so mnogo lepši od plastičnih perlic, poleg tega pa so tudi cenovno zelo ugodni.

Verižice in uhani so  lepa dopolnitev vsakega stylinga, lahko se odločite za klasične kose ali pa morda za bolj ekstravaganten nakit,  ki bo popestril vaše nekoliko bolj »mrtve« oprave. Veliko zanimivih kosov lahko dobite tudi na različnih boljših in umetniških sejmih, kjer mrgoli najrazličnejših izdelkov ustvarjalcev različnih generacij in tehnik. S tem, ko se odločite za nakup pri njih, hkrati naredite tudi nekaj dobrega za skupnost, saj je podpiranje lokalne in domače obrti tačas še toliko bolj v ospredju. Ko kombinirate nakit z ostalimi modnimi dodatki, pazite na to, da bo vse usklajeno, da ne boste na koncu izpadle kot nekakšne novoletne jelke, saj še vedno velja, da je manj več.

Še zmeraj pa so zelo priljubljene verižice z imeni. Te so doživele velik bum, ko si je ena izmed junakinj televizijske serije Seks v mestu okoli vratu nadela verižico s svojim imenom. Za približno 100 € si lahko tudi same omislite verižico ali obesek zanjo s svojim imenom, je pa to tudi odlična ideja za darilo. Zlate verižice, prstane in zapestnice pa tudi radi podarjamo ob različnih jubilejih, krstih, birmah in rojstnih dnevih, saj je to kos nakita, ki ne bo šel nikoli iz mode, posredno pa tudi obdarjenemu sporočamo svojo naklonjenost do njega.  Cena je veliko bolj prijazna, če se odločimo za srebrno različico

Na splošno tudi velja, da sta srebro in belo zlato veliko bolj priljubljena pri mlajši generaciji, starejši pa so nekoliko bolj navdušeni nad zlatom, ki simbolizira zrelost, razkošje in prestiž. Tako zlato kot srebro sta večna, zato z njunim nakupom ne morete zgrešiti. Verižice in ostali kosi nakita naj bodo hranjeni na primernem mestu, zlasti srebro redno polirajte in mu tako vedno znova vračajte sijaj.

Similar Posts: