Povečajte varnost vašega doma z zunanjimi LED reflektorji

Zunanji LED reflektor je namenjen osvetlitvi zunanjosti in okolici hiše ter hkrati večji varnosti vašega doma. Zunanji reflektorji (http://www.volino-svetila.si) imajo dodan senzor premikanja, ki vklopi reflektor, čim zazna gibanje ljudi v bližini stavbe. Čas delovanja reflektorja nastavite poljubno.zunanji-led-reflektor

Nakup reflektorja

Montaža zunanjega reflektorja je popolnoma enostavna, saj morate zgolj povezati kable. Reflektor deluje na napetosti 230V. Pred nakupom morate izbrati moč svetlosti in določiti celotno območje, ki ga pokriva senzor premikanja. Na podlagi teh dejavnikov si boste kasneje izbrali zunanji LED reflektor, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Prednost nakupa LED reflektorja

Zunanji LED reflektor kupite zato, ker imajo žarnice izredno dolgo življenjsko dobo. Življenjska doba žarnic je tudi po 10 let in več. Življenjsko dobo podaljšate s pravilno uporabo v skladu z navodili proizvajalca. Usmerjenost svetlobe reflektorja lahko sami regulirate. Na ta način osvetlite tudi najtemnejše kotičke okoli vašega doma in poskrbite, da boste vedno imeli občutek varnosti.

Vrste reflektorjev

Obstajajo različne vrste, oblike in barve zunanjih reflektorjev. Izbirate lahko med stanskimi, talnimi in samostoječimi LED reflektorji. Pri nakupu stenskega reflektorja izberite takšnega, ki ima nastavljiv nosilec za nastavitev smeri in kota svetlobe. V primeru, da ima LED reflektor tudi senzor gibanja, pa preverite, da ima slednji možnost nastavitve časa osvetlitve in občutljivosti na svetlobo. Tako bo reflektor svetil samo ponoči in to samo določen čas.

Kakovostni zunanji LED reflektor kljubuje tudi bolj zahtevnim vremenskim pogojem

Pred nakupom zunanjega LED reflektorja se pozanimajte, da je vodoodporen in deluje tudi v slabih vremenskih razmerah. Včasih se zunanji LED reflektor ne more kosati z nizkimi temperaturami in izpostavljenosti snegu, dežju ter drugim dejavnikom iz okolja.

Izberite LED reflektor in zmanjšajte onesnaženje okolja

LED žarnice so kar osemkrat bolj energetsko učinkovite od klasičnih žarnic z žarilno nitko. Življenjska doba LED žarnic je med 25.000 in 50.000 ur. LED žarnice so bolj učinkovite od klasičnih žarnic, saj svojo energijo uporabljajo povečini samo za ustvarjanje svetlobe in ne za oddajanje toplote. LED žarnice ne vsebujejo živega srebra in so bolj varne za okolje.

Similar Posts: