Weber preoblikoval plinski žar Spirit E-210

Če pogledamo vse vključene lastnosti, je Weber Spirit II E-210 na dražjem koncu spektra Webrove linije. Toda kot pri večini stvari, dobite tisto, kar plačate. Spirit II E-210 ima ohišje iz aluminija, ki traja veliko dlje kot rešetke, ki so zgrajene iz jekla. Weberjeva kakovost izdelave, kot tudi podpora strankam in garancija, naredijo Spirit II E-210 vrednega svojega denarja.

Weber Spirit E210 je cenovno ugodna in učinkovita rešitev za vse, ki iščejo žar na plin. Je enostaven za montažo in prinaša brezhibne rezultate za vsakogar, zaradi česar ga je užitek uporabljati. Poleg tega je dovolj trpežen in bo to zadnji plinski žar, ki ga boste kupili.

Čiščenje žara

Pladenj za mast in posoda se lahko odstranita za čiščenje. Posodo lahko zamenjate z drugo ali pa jo oblečete z aluminijasto folijo za večkratno uporabo.

Cevi gorilnikov se lahko enostavno očisti tudi s preprosto krtačo iz nerjavečega jekla.

 

Preprostost in stil v poenostavljenem paketu

S tem žarom vam nikoli ne bo treba skrbeti, da vaše meso ne bo dobilo oblike ali kakovosti, ki jo prinese peka z žarom. Ima odličen dizajn, ki ohranja toploto tam, kjer jo potrebujete (nad mesom), in zagotovi, da bo meso pečeno pravočasno. Poleg tega je dovolj učinkovit, da vam bo služil kar nekaj časa.

Spirit 210 je sposoben doseči temperature preko 500 stopinj v samo petih minutah, odvisno od temperature okolice okoli žara. Temperaturo na žaru lahko celo znižate na enakomernih 400 stopinj za bolj počasno kuhanje ali pečenje.

Similar Posts: