Skupinske inštrukcije v Ljubljani

Ste za skupinske inštrukcije v Ljubljani? Zakaj ravno tam? Seveda, če ste doma v Ljubljani, se na inštrukcije ne bi radi vozili drugam. Smiselno. In, zakaj ravno skupinske? Ker tudi te imajo prednosti.

Ko smo sami z inštruktorjem, se nam ta popolnoma posveti in so njegove oči usmerjene v nas. Kakšni so vaši občutki takrat? Ste pod pritiskom, ali pa vas »ne gane«? Kakorkoli, ko so inštrukcije skupinske, delimo težave z sebi podobnimi in sicer običajno so naše težave enake ali pa zelo podobne. Tako se inštruktor posveča vsem enako in morebiti nam je tako lažje. Ali pa ne. Vsekakor je možnost pred nami. Bodisi želimo individualne ali pa skupinske. Na voljo so nam obojne in sami najbolje presodimo, katere bodo imele največ učinka na nas.

Inštrukcije so običajno v času, ko nam odgovarja in so izzven šolskega urnika. So po lastni izbiri in prostovoljne, pravzaprav smo najeli dodatno pomoč. To pomeni, da bomo zanjo verjetno tudi nekaj plačali. Pa vendar, danes so cene inštrukcij že tako dostopne, da resnično je vredno. Sami bi se najverjetneje učili težavne snovi zelo dolgo, na koncu pa je morebiti niti ne bi dojeli. Mogoče pa bi s čisto malo pomoči, da nas nekdo usmeri v pravo smer, dojeli veliko in bi nam vse postalo jasno. In prav to lahko dosežejo tudi skupinske inštrukcije v Ljubljani.

Večkrat kaj počnemo v skupinah in če smo iskreni, je velikokrat to tudi zaželeno, da smo nekako odvisni eni od drugih. Vse počnemo skupaj, skupaj se učimo, raziskujemo, ipd. In enako je pri inštrukcijah. Ne glede na to, ali smo sami, ali pa je še kdo prisoten na inštrukcijah, se bo seveda inštruktor posvetil vsakemu toliko, kolikor bo potrebno, zato ni bojazni pred tem, da bi nam kdo kradel možnosti ali čas. Torej so skupinske inštrukcije lahko odlična pomoč za pridobivanje določenega znanja, z določenega področja, ob določenem času in z določenimi ljudmi.

Similar Posts: