Skiro za otroško veselje

Skiro je nekaj, česar je vesel prav vsak otrok, pa naj si bo še zelo majhen ali pa že malo večji. Pravzaprav se s skirojem radi vozijo tudi odrasli, otroci pa še veliko raje. Če ga vaš otrok morda še nima, ga razveselite in mu ga privoščite! Skiro je lahko tudi lepo darilo za rojstni dan, božič, za dedka mraza ali pa kar tako … Vsakdo ga bo vesel!

Skiro ali kolo

Otroci imajo radi vsa prevozna sredstva – radi se vozijo s poganjavčki, kolesi in skiroji, pa tudi z vsemi drugimi vozili. To jim je v veliko veselje, še posebej pa so ponosni, če lahko z vozilom sami upravljajo in za to ne potrebujejo pomoči odraslih. Najprej bodo osvojili vožnjo s poganjavčkom, kasneje bo prišlo na vrsto kolo brez pedal ali kolo s pomožnimi pedali, nato pa tudi skiro in čisto pravo kolo.

Morda ste eni od tistih staršev, ki menite, da otrok ne potrebuje še skiroja, če ima že kolo, a to nikakor ne drži – otroka bo navduševala vožnja z obojim in prav je, da se zna peljati tako z enim kot drugim.

Kje kupiti skiro?

Tako kot vsa druga otroška oprema oziroma kar vse, kar kupimo za naše otroke, mora biti tudi skiro čim bolj kakovosten, da je varen za uporabo in bo otrok lahko užival med vožnjo na njem. Pomembno je, da je prave velikosti zanj, še bolj zanimive pa so različice, ki tako rekoč rastejo skupaj z otrokom: ne le zaradi nastavljive višine krmila, temveč tudi zato ker ga lahko uporabljate na različne načine – tako, da otrok na njem na primer sedi med vožnjo in ga vozite vi s posebnim ročajem. Tak skiro se lahko uporablja že od enega leta dalje.

Za prvi skiro je pomembno, da je ta čim bolj stabilen, zato pred nakupom preverite širino koles, saj ta omogočajo boljšo stabilnost. Hkrati pa je seveda pomembno tudi, da je otroku všeč, kar boste dosegli tako, da boste kupili skiro, ki je nekaj posebnega – oglejte si jih na chebeltza.com, kjer vas čaka veliko kakovostne otroške opreme, igrač in vsega ostalega, česar bo vesel vaš otrok.

Similar Posts: