Ključ do uspešnega spletnega poslovanja

Izdelava spletnih trgovin je proces, ki zahteva strokovnost in razumevanje vašega poslovanja. V podjetju za izdelavo temu procesu posvečajo veliko pozornosti, saj se zavedajo, kaj vse je potrebno narediti za ustvarjanje dobre in funkcionalne spletne trgovine. Njihovo sodelovanje pa se ne zaključi z izdelavo spletne trgovine. Zavedajo se, da je spletna trgovina dinamična in živa entiteta, ki potrebuje konstantno pozornost. Zato so vam vedno na voljo za nasvete, ideje in razgovore. Pomagajo vam tudi pri povečanju prodaje s pomočjo digitalnega marketinga. Vedno so tu, da vam nudijo podporo, gostovanje in vzdrževanje spletne trgovine, saj želijo zagotoviti, da vaše poslovanje na spletu uspešno raste in se razvija.

Spletna trgovina postaja nepogrešljivo orodje za podjetja vseh velikosti, ki želijo doseči širšo ciljno publiko, povečati prodajo in izboljšati zadovoljstvo strank.

Nadgradnja spletne trgovine

Spletno trgovino lahko kadarkoli nadgradijo in dodajo številne napredne možnosti kot so dodatne plačilne metode, vrste izdelkov, večjezičnost… Tako bo rastla skupaj z vami. Spletni trgovini lahko dodajo različne plačilne metode in ponudnike plačil kot so Stripe, Braintree, PayPal in drugi, kar omogoča udobno in varno nakupovalno izkušnjo za vaše stranke. Na voljo je rešitev za prodajni model naročnin (tedensko, mesečno, letno) in članstev (dostop do ekskluzivnih vsebin za člane), kar omogoča zanesljive prihodke in lojalnost strank.

S povezavo z e-mail marketing sistemi kot sta npr. Mailchimp in MailerLite, lahko kupce segmentirate glede na specifične kategorije ali celo izdelke, kar omogoča ciljano in učinkovito trženje. Številni zunanji sistemi omogočajo nadzor nad obiski, delovanjem in optimizacijo spletne trgovine, kar zagotavlja nemoteno delovanje in odzivnost na spremembe na trgu.

Učinkovito upravljanje spletne trgovine

Podjetje avtomatizira prenos naročil iz spletne trgovine v različne računovodske programe, kar poenostavi izdajanje računov in sledenje finančnim transakcijam. Z večjezično spletno trgovino lahko spletno prodajo razširite tudi na tuje trge, kar povečuje dosegljivost in privablja mednarodno stranko. Za namen B2B poslovanja implementirajo dodatne možnosti obračunavanja davkov in preverjanja davčnih številk zavezancev, kar izpolnjuje posebne zahteve poslovanja z drugimi podjetji. Implementirajo ali razvijejo napredne funkcionalnosti, kot so sistemi za rezervacije, konfiguratorji izdelkov in drugo, kar omogoča popolnoma prilagojene rešitve za vaše poslovanje.

Popolna integracija za vaše poslovanje

Spletna trgovina temelji na odprtokodnem sistemu, ki omogoča popolno prilagodljivost vašim potrebam. Ta samostojna aplikacija je zasnovana na modularnem sistemu, kar pomeni, da lahko enostavno razširite njene funkcionalnosti in jo povežete z različnimi računovodskimi programi ter orodji za podporo poslovanja vašega podjetja. Na voljo so vmesnik za sinhronizacijo z najbolj priljubljenimi sistemi. S tem zagotavljajo hitro in zanesljivo izmenjavo podatkov med vašo spletno trgovino ter drugimi CRM sistemi ali programi, kar omogoča ažurnost in natančnost informacij v vašem poslovanju.

Similar Posts: