Akumulatorska kosilnica GreenWorks 25302 G-MAX

Obstaja ena stvar pri baterijah, ki lahko zmedejo nekatere ljudi: obe vključeni bateriji sta različni. Obe lahko uporabimo v kosilnici Greenworks G-MAX, vendar sta različnih zmogljivosti. Ena je 2 Ah in druga 4Ah. Pravzaprav nisem prepričan, zakaj so to naredili, mislim pa, da je bil to edini način, da se trajanje delovanja podaljša do 70 minut, hkrati pa imeti najmanj stroškov.

Edina pritožba pri tem baterijskem sistemu je, da priloženi polnilnik ustreza le eni bateriji hkrati. To je lahko nekoliko neprijetno, če želite pokositi večjo trato in morate počakati, da se napolnijo obe bateriji.

Takoj iz škatle in skladiščenje

Če mislite, da je akumulatorsko kosilnico Greenworks G-MAX 40v (https://www.lawngonewild.com/greenworks-25302-review/) težko sestaviti, bodite brez skrbi. Nastavitev je dokaj neboleča in opravite jo lahko za približno v petih minutah. Potem morate samo napolniti baterije!

Kosilnica ima nameščen vstavek za mulčenje, ki ga morate odstraniti, če ne želite uporabljati te funkcije.

Postopek shranjevanja kosilnice je precej preprost: ročaj se hitro in enostavno zloži in kosilnica se lahko postavi kamorkoli.

Priročnik priporoča, da v primeru, da kosilnico shranjujete za dlje časa, baterijo polnite vsaj vsaka 2 meseca.

Rezalna moč

Kosilnica Greenworks G-MAX 40V uporablja dvojni rezalni sistem, za katerega smo ugotovili, da je odličen.

Istega mnenja smo tudi o funkciji mulčenja, ki je naravnost vrhunska. Dobro se obnese pri košnji nad vejami in ostalimi predmeti, ki padejo iz dreves – dvojni rezili opravita delo takoj. Tudi pri košni same trave ni nobenih smeti, ki bi jih kosilnica pustila na travniku.

Similar Posts: