Hitra pošta gre na roko svojim uporabnikom

Hitra pošta lahko dostavi pakete in navadne pošiljke praktično kamorkoli v državi in to že v zelo kratkem času. Kadarkoli se posamezniku ali podjetju zgodi, da bi radi poslali paket v nek drug kraj, na drug konec države ali pa zgolj v soseščino, pa tega ne morejo opraviti fizično sami, niti preko navadne pošte, jim lahko priskoči na pomoč hitra pošta, torej kurirska služba oziroma servis, ki opravi to storitev za zelo ugodno ceno.hitra-poštaKer smo še iz starih časov vajeni, da je pošta le ena in je to pravzaprav Pošta, kot podjetje, ki ga ima pod nadzorom in upravljanjem v glavnem država, se marsikdo še danes ni navadil, da je takšna storitev mogoča, niti ne ve, kako vse skupaj pravzaprav poteka. A zadeva je pravzaprav izjemno enostavna.

Najprej ste na vrsti vi – pokličite ali naročilo napravite preko interneta

Tole je pa že malo preveč! Kdo si lahko predstavlja, da bi hitra pošta (kurircek.si) sprejela naročilo kar preko enostavnega obrazca na internetu in ne tako, da gremo mi sami osebno na pošto, izgubimo veliko časa najprej z vožnjo do tja, potem z iskanjem parkirišča, nato s čakanjem v vrsti in na koncu vse skupaj drago plačamo. To je skoraj nepredstavljivo. No, vsaj pred nekaj leti je morda bilo, sedaj pa že nekaj časa ni več. Hitra pošta v resnici sprejema naročila kar preko obrazca na spletni strani ali z enostavnim klicem na telefonsko številko. Povedati boste morali kje je potrebno paket sprejeti, kako velik in težak je, kdaj in kam ga je potrebno dostaviti in kakšen bo način plačila. Plača lahko že pošiljatelj, lahko tudi prejemnik, včasih celo vsak en delež, tudi to je mogoče.

Kaj vse odpelje hitra pošta?

Hitra pošta največkrat ne sprejema velikanskih in zelo težkih paketov, saj njihovi hitri dostavni kombiji za to največkrat nimajo prostora (vprašati pa vseeno ni greh, morda imajo prostor!), za pošiljanje manjših pošiljk, kot so škatla lesenih kock za darilo vnuku ali prenosni računalnik našemu ponosnemu študentu v drugo mesto pa so kot nalašč.
Še več kot to, hitra pošta je največkrat pripravljena sprejeti tudi drugačne naloge, kot so denimo urejanje dokumentov za posameznika, ki jih mora iti iskati na neko upravno enoto na določen dan, denimo da so dokumenti narejeni in ga čakajo, jutri jih mora imeti, ker gre v tujino, vendar nima časa, da bi jih prevzel in podobno. Na svojih spletnih straneh imajo pogosto zapisanih kup storitev, ki jih opravijo za vas, kot so dostava cvetja na poroke ali žalne komemoracije, celo dostavo hrane in podobno. V vsakem primeru gre za servis, ki se realno spogleduje s sedanjostjo in željami uporabnikov in jim poskuša priti nasproti.

https://www.youtube.com/watch?v=9derS7CwC0s

Similar Posts: