Agregat »Predator 2000«: prenosni 2000-vatni agregat

Agregat »Predator 2000«: prenosni 2000-vatni agregat

Prvi v našem ocenjevanju agregatov Predator je agregat »Predator 2000«. Z začetno močjo 2000 vatov in enakomernimi 1600 vati ta model ponuja odlično in poceni električno energijo v obliki, ki je tako lahka kot tudi trpežna.
Zaradi enostavnosti prenosljivosti je model »2000« idealen za tiste vikende, ko kampirate ob jezeru ali kot dodaten vir energije za več naprav z nizko in srednje močjo.

Predator 2000 poganja zračno hlajen 79,7 ccm OHV plinski motor. To zagotavlja dovolj moči, da zadovolji dnevne potrebe občasnega uporabnika ali za priključitev več gospodinjskih aparatov v primeru izpada električne energije. Njegov tih motor in učinkovita poraba goriva zagotavljata, da ne bo motil sosedov ali bližnjih prosto živečih živali. Bo pa tudi finančno prijazen do vašega žepa.

Z dvema vtičnicama z napetostjo 120 V in eno z napetostjo 12 V, je ta model dobro opremljen za učinkovito zadovoljevanje različnih potreb. Impresivno je tudi, da je njegov čas delovanja približno 6,5 ur na 50% zmogljivosti. To pomeni, da lahko deluje več kot dovolj časa, da zbere primerno količino energije.

INVERTER-AGREGAT

Še ena koristna stvar, ki jo moram omeniti v tej oceni je, da je to inverter-agregat. Kaj to pomeni in zakaj bi vam bilo mar? Inverter-agregati imajo avantgardno vezje in magnete, ki na začetku pretvarjajo AC napetosti v DC, preden jih preusmerijo nazaj v AC. S tem agregat zagotavlja stabilen in neprekinjen pretok električne energije skozi vaše aparate, s čimer odpravlja tveganje kratkega stika.

Similar Posts: