Raztegljivi fotelji – vsestranski in priročen dodatek

Izjemen dodatek za katero koli sobo v hiši je raztegljiv fotelj, ne glede na to, ali gre za dnevno sobo ali otroško sobo. Ti fotelji so majhni in imajo predal za posteljnino, obenem pa jih je enostavno raztegniti in zložiti nazaj. Sedeži so običajno široki od 80 do 100 centimetrov, kar zagotavlja dovolj prostora za sedenje ali spanje. Najpomembnejša lastnost fotelja z ležiščem je njegova vsestranskost, saj je primeren za otroke in odrasle.

Fotelj-postelja je funkcionalen in udoben kos pohištva, ki je na voljo v številnih trgovinah z pohištvom. Pri nakupu je pomembno upoštevati več parametrov, ki vplivajo na končno ceno. To vključuje kakovost materialov, oblikovanje, okvir in dodatne možnosti izbire. Možnost izbire tkanine, barve in motiva omogoča oblikovanje unikatnega dizajna fotelja-ležišča, kar je še posebej pomembno, če želite, da se vaš novi kos pohištva prilega ostalim elementom v prostoru. Tudi če se odločite za model z nižjo ceno, lahko izberete pravo velikost, da se fotelj-ležišče ujema z drugim pohištvom v prostoru.

Fotelj ne zasede veliko prostora in nudi ležišče za nepričakovane goste.

Raztegljiv enosed je običajno namenjen manjšim prostorom, kot so pisarne, dnevne sobe ali otroške sobe. Fotelj ima močne ježke na zadnjem delu, ki preprečujejo, da se fotelj med uporabo razpre. Središčna sedalna blazina ima trdo dno, ki omogoča udobno ležanje. Poleg tega so blazine na sedalnem delu pralne, kar je zelo priročno za lastnike hišnih ljubljenčkov ali v primeru, da se blazine umažejo. S takšnim foteljem lahko prihranite prostor v manjših sobah, obenem pa imate dodatno ležišče za nepričakovane goste ali počitek.

Raztegljivi kavči so odlična rešitev za manjše prostore, kot so sobe za goste, otroške sobe, garsonjere, enosobna ali študentska stanovanja. Ti kavči so prilagodljivi in vam omogočajo, da izkoristite prostor na najboljši možni način. Kavč z ležiščem je praktična rešitev, saj dobite dve funkciji v enem kosu pohištva. Podnevi lahko kavč uporabljate kot udoben sedež, ponoči pa kot posteljo z udobnim ležiščem. V trgovinahboste našli različne modele raztegljivih kavčev v različnih stilih, velikostih in materialih. Oblazinjenje kavčev in zof je iz trpežnih materialov, kot so poliester, bombaž, mikrovlaken in drugi. Nekateri modeli kavčev so vsestranska rešitev zaradi trojne multifunkcionalnosti – sedenja, spanja in shranjevanja. Poleg kavčev so na voljo tudi dnevne postelje oz. zofe za spanje.

Similar Posts: