Elegantni usnjeni počivalniki

Po naročilu izdelani usnjeni počivalniki so prava paša za oči. Njihova eleganca očara vsakogar, zato so primerni za opremo prostorov, ki morajo biti več kot le prijetni za bivanje. Kakovostni in lepo oblikovani usnjeni počivalniki iz prvovrstnih materialov imajo namreč tudi reprezentativno vrednost, zato se dobro obnesejo tudi v najbolj prestižnih ambientih, kot so poslovni prostori ali hoteli z najvišjim številom zvezdic. Takšni počivalniki imajo funkcijo okrasa, saj so navadno le malokdaj v uporabi, a to še ne pomeni, da niso udobni.

Preberite si še naslednji članek: Vsak dom potrebuje dvosedo zofo

Vsaka zofa nam nudi veliko udobja. Tako je to idealen prostor za počitek, ko potrebujemo malo časa zase. Res pa je, da je dvoseda zofa dokaj majhna

Veliko ljudi misli, da sodobni dizajn ne omogoča udobja, a to ne drži. Klasično oblikovanje je lahko za marsikoga precej dolgočasno, sodobni dizajn pa pri tem pušča več svobode in ekstravagance. Vendar pa to še ne pomeni, da sodobno oblikovani usnjeni počivalniki niso udobje. Udobje in funkcionalnost sta namreč vodilo vsakega dobrega oblikovalca, ki se zaveda, da samo estetska vrednost ni dovolj. Treba je misliti na vse in dobro pretehtati prav vsak detajl. Skrbno načrtovanje poskrbi za to, da so sodobni usnjeni počivalniki zelo udobni za sprostitev in počitek, sploh pa če so narejeni po naročilu.

 

Izdelava po naročilu ne pomeni le, da bodo pri njej vse vaše želje in zahteve, temveč tudi to, da bo izdelava veliko bolj precizna in skrbna. Tako boste na koncu dobili izdelek prvovrstne kvalitete, kakršne pohištvena proizvodnja ne more zagotavljati. Pri tem je treba povedati, da roki za izdelavo oziroma dobavo niso nič daljši kot v pohištvenih trgovinah, kar pomeni, da po meri izdelan kos pohištva ne boste čakali prav nič dlje, kot če bi ga naročili v običajni pohištveni trgovini. S tega vidika torej ne boste prav nič prihranili pri času, če se odločit za konfekcijsko izdelavo. Enako pa velja za prihranek denarja: res je, da so v usnjeni počivalniki v pohištvenih trgovinah cenejši kot tisti, izdelani po naročilu, a je tudi njihova življenjska doba veliko krajša. Če iščete kvaliteto, pa vam jo lahko nudi le izdelava po naročilu!

Similar Posts: