TOTO MS604114CEFG#01 Ultramax WC školjka

WC školjka, ki si vsekakor zasluži vašo pozornost, je Ultramax II. Enodelna zasnova ji daje brezčasen in sodoben videz, kar pomeni, da izgleda odlično v vsaki kopalnici. V primerjavi z dvodelnimi stranišči je ta element veliko lažje očistiti in vzdrževati.

Ker porabi samo 5 litrov vode na splakovanje, je ta enota predstavljena kot visoko učinkovita školjka. Industrijski standard za porabo vode je 6 litrov vode. Kljub temu, da se morda ne zdi tako, se nakup na dolgi rok splača. Tudi če ta WC školjka porabi manj vode kot standardne školjke, to ne pomeni, da je manj učinkovita.

Poleg tega je višina univerzalna, saj je sama straniščna školjka podaljšana. Zato je ta lastnost odlična za invalide. Še več, ta školjka je zelo udobna. Kljub temu bo lahko školjka nekoliko previsoka za nižje osebe in jo bodo težje uporabljali. Zato morate ta podatek upoštevati.

TOTO Ultramax II MS604114CEFG#01 – enodelna straniščna školjka – mnenje

Toto Ultramax 2 je resnično zelo učinkovita WC školjka. Ima hitro zmogljivo splakovanje, ki očisti školjko, njen rob in popolnoma odstrani odpadke z uporabo samo 5 litrov vode na eno izpiranje. TOTO Ultramax II MS604114CEFG splakne tiho, da ponoči ne zbudi ljudi, izgleda čisto po vsaki uporabi in potrebuje nekaj sekund, da se kotliček ponovno napolni z vodo.

Sistem dvojnega ciklonskega splakovanja in rob brez odprtin

Ultramax II je opremljen z dvema močnima šobama, sistem za splakovanje Double Cyclone pa ustvarja silovito centrifugalno delovanje, ki z vsakim izplakovanjem temeljito očisti školjko in njen rob. Rob nima lukenj, kar pomeni, da voda, ki teče iz kotlička do roba, ne vstopa v majhne luknje na robu, s čimer voda ohranja hitrost in moč, da potisne odpadke v globino. Rob brez lukenj olajša čiščenje in daje brezhiben videz. Odločite se lahko tudi za model, ki se pritrdi na steno.

Similar Posts: